pondelok 25. marca 2019

Jarné prebudenie Vyhne 30.3.2019



ODBOR  KST  VYHNE

VÁS

                     30. marca 2019
                                                     POZÝVA NA
                                28. ročník regionálnej turistickej akcie

  Jarné prebudenie


Program:
  • 7:45 prezencia účastníkov pri lietadle
  • 8:00  odchod na trasu : 
Časť trasy povedie po známych cestách a cestičkách, niektoré úseky sme si však dovolili navrhnúť po menej schodených lesných cestách a chodníkoch, ktoré budú označené. Odchod na trasu sme naplánovali približne na 8:00. Od lietadla začneme kráčať po žltej značke k peserianskemu mostu, odtiaľ červenou miestnou značkou na Skalku. Od Skalky neznačeným chodníkom ponad Fínske domky sa dostaneme na Banský chodník. Banský chodník nás privedie k odbočke na na nami vyznačenú lesnú cestu. Lesnou cestou sa dostaneme na žltú turistickú značku, po ktorej vystúpime až na Jeleniu skalu. Pokračovať budeme na Končiar a následne cez lúky prídeme na Strnisko, kde natrafíme na modrú turistickú značku. Pri krížiku na Kešnerovskej odbočíme na zelenú turistickú značku, ktorou prídeme na miestnu červenú značku na Podjedline. Hrebeňom ponad Vyhne pokračujeme na Hajskú skalu a následne zídeme do areálu Klubu biatlonu Vyhne.
  • Dĺžka trasy je cca 10 km, stredne náročná, vhodná aj pre rodiny s deťmi. Výborná príležitosť na odštartovanie 100 jarných kilometrov ! Je ju možné absolvovať za 4 hodiny.
  • Občerstvenie: guláš, pivo, čaj, .... 
  • Za turistické výkony budú odovzdané medovníkové medaile.
  • Príspevok na akciu: dospelí = 2,50 ;   deti do 15 rokov = 1,00 
  • "Cezpoľní" môžu využiť spoj zo ZH s odchodom od nemocnice o 7:05,  autobus. stanica 7:10, z Hliníka nad Hronom ( na hlavnej ceste )  7:25, zo Bzenice o 7:30.

Príďte , ste vítaní !

ZH turisti busom 7:05 od nemocnice 
vedúca Hlivová 0903 844 353

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.